Børn begynder i skole i det år de fylder seks. Er dit barn født i 2014, skal det derfor begynde i 0. klasse i 2020. Det samme gælder, hvis dit barn er skolegangsudsat og født i 2013.
Vi glæder os til at tage imod dit barn og dig som forælder på Læssøesgades Skole. Du kan læse mere om vores værdier og vores tilgang til læring her på hjemmesiden.

Informationsmøde

Tirsdag d. 12. november kl. 16.30-18.00. 
Vi holder informationsmøde for forældre i Læssøesgades Skoles indskoling på Langenæsstien 8. Her vil skoleleder Louise Schmidt byde jer velkommen, og indskolingsleder Irina Hansen vil give et blik ind i skolens værdigrundlag og fortælle, hvordan dette omsættes til pædagogisk praksis i hverdagen. Børnehaveklasseleder og klassepædagog vil fortælle om opstarten i 0. klasse og om forventningerne til vores fælles samarbejde om dit barn og klassens fællesskab.

Der vil være rundvisning, og der vil være tid og mulighed for at stille spørgsmål om stort og småt.

Indskrivningsarrangement

Mandag d. 2. december kl. 16.30-18.00
Det er et stort og særligt skridt at starte i skole, og det vil vi gerne markere sammen med jer og jeres barn. Selvom indskrivningen klares digitalt med få klik, vil vi gerne invitere jer til at komme hen på skolen sammen med jeres barn d. 2. december 2019 mellem kl. 16.30 og 18.00.
Børnehaveklasseleder og indskolingsleder tager imod jer med tid og ro til at hilse på, og der vil blive uddelt vores særlige skolestart-mulepose, som kan tages med hjem.

Det vil samtidig være muligt at få hjælp til indskrivningen. Her skal I blot huske at medbringe NemID. Bestil et nemID

Digital skoleindskrivning

Du kan indskrive dit barn til skolegang (og SFO) elektronisk via borger.dk fra og med 29. november 2019 til og med 6. januar 2020. Kommunen sender nærmer information til dig via e-Boks. Skulle du være uheldig at misse tidsfristen, skal du henvende dig skolen frem til og med 14. januar.

Bor du uden for skolens distrikt?

Bor du uden for skolens distrikt, og ønsker I at modtage informationer fra Læssøesgades Skole om skolestart, så send os en mail på lae@mbu.aarhus.dk

Seks år, men ikke helt parat til skole?

Er du i tvivl, om dit barn er parat til at starte i skole, skal du tale med dit barns dagtilbud. Du kan derefter ansøge distriktsskolen om at få udsat dit barns skolegang i ét år, når det er begrundet i dit barns udvikling.