Vores distriktsklasser 8.A og 9.A er lukket for elevoptag

Skolens 8.a og 9.a er bevilget suspension af det frie skolevalg i perioden fra 11. december 2020 til udgangen af dette skoleår 2020/21. Skolen har dermed ikke mulighed for optagelse af elever på 8. og 9. klassetrin jævnfør reglerne om frit skolevalg.

Suspensionen fra det frie skolevalg gælder ikke tilflyttere til skolens distrikt.

Vores distriktsklasse 4.A er lukket for elevoptag

Suspensionsbevillingen for klassen betyder at der ikke er mulighed for optagelse jævnfør reglerne om frit skolevalg.

Hvis I bor i skoledistriktet

Dit barn har ret til at blive indskrevet på Læssøesgades Skole, hvis I bor i skoledistriktet.

I skal udfylde ansøgningen om skoleskift og sende den til Læssøesgades Skole digitalt.

Ansøgning om skoleskift

Hvis I ikke bor i skoledistriktet

Hvis I ikke bor i skoledistriktet, kan det stadig være, at dit barn kan optages på Læssøesgades Skole. Det forudsætter, at der er en ledig plads i en klasse på dit barns årgang. Derfor kan vi desværre ikke garantere en plads.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte vores pædagogiske ledere, hvis du har spørgsmål:
Irina Frello Hansen er indskolingsleder for 0. - 4. klasse og træffes på tlf. 41873195
Helle Krogh Villadsen er udskolingsleder for 5. - 9. klasse og træffes på tlf. 41848555